Proizvođači

Kontaktirajte nas

Naše linije dostupne su 24/7

Telefon:091 5096 891

Kontaktirajte našu podršku
GARMIN

Bilten

GARMIN ECHOMAP PLUS 72sv ploter / sonar sa sondom Vidi punu veličinu

GARMIN ECHOMAP PLUS 72sv ploter / sonar sa sondom

Fishfinder ECHOMAP Plus 72sv sa sondom GT52-TM. Kombinirani uređaj sa svijetlim dodirnim zaslonom od 7 inča čitljivim na sunčevoj svjetlosti sadrži sondu sa standardnim Garmin CHIRP sonarom i CHIRP ClearVü sonarom za skeniranje

Više detalja

7,899.00kn

Kombinirani uređaj koji se lako povezuje

  • Kombinirani uređaj s pomoćnim tipkama i svijetlim dodirnim zaslonom od 7 inča čitljivim na sunčevoj svjetlosti
  • Ugrađena podrška za standardni Garmin CHIRP sonar, kao i CHIRP ClearVü i CHIRP SideVü sonare za skeniranje, a uređaj je kompatibilan i s Panoptix svevidećim sonarom (sonde se ne isporučuju)
  • Prethodno učitana osnovna karta svijeta, kompatibilnost s BlueChart® g2 HD i BlueChart® g2 Vision® HD kartama
  • Ugrađeni softver za izradu karata Quickdraw Contours omogućuje vam trenutačno izrađivanje vlastitih prilagođenih ribolovnih karata na zaslonu s konturama od 30 cm (1 stope) dok lovite ribu
  • Pomoću ugrađene Wi-Fi® tehnologije uparite uređaj s besplatnom aplikacijom ActiveCaptain za pristup aplikaciji OneChart, pametnim obavijestima1, podacima iz Garmin Quickdraw zajednice i još mnogo toga

Kombinirani uređaj sa svijetlim dodirnim zaslonom od 7 inča čitljivim na sunčevoj svjetlosti nudi vam praktičnost pomoćnih tipki. Sadrži podršku za standardni Garmin CHIRP sonar koji daje oštru i jasnu sliku, te CHIRP ClearVü te CHIRP SideVü sonare za skeniranje, a kompatibilan je i s Panoptix svevidećim sonarom. Prethodno učitana osnovna karta svijeta i BlueChart g2 HD i BlueChart g2 Vision HD kompatibilnost. Uz to, Quickdraw Contours softver za izradu karata omogućuje vam trenutačno izrađivanje vlastitih prilagođenih ribolovnih karata na zaslonu s konturama od 30 cm (1 stope) dok lovite ribu. Sadrži i ugrađenu Wi-Fi tehnologiju za uparivanje s besplatnom aplikacijom ActiveCaptain za pristup aplikaciji OneChart koja vam omogućuje kupnju i preuzimanje novih karata. ActiveCaptain omogućuje vam i pristup pametnim obavijestima1, ActiveCaptain zajednici za informacije o marinama i drugim točkama interesa, podacima iz Quickdraw zajednice i još mnogo toga. Sadrži brzospojni nosač za montiranje koji vam omogućuje da uređaj jednostavno izvadite i ponesete sa sobom.

Razlika koju čini Garmin CHIRP

Sonari koji su ugrađeni u ECHOMAP Plus 72sv uključuju naš standardni CHIRP sonar, jednu od najsofisticiranijih sonarnih tehnologija dostupnih ribolovcima i nautičarima. Standardni CHIRP sonar daje nevjerojatno jasnu definiciju i razdvajanje ciljeva zato što ciljeve obogaćuje s više detalja od standardnog sonara. Omogućena je i podrška za standardni sonar za Minn Kota® i MotorGuide® vanbrodske motore s ugrađenim sondama.

!#171998%%alt%%#!

Jasne snimke dobivene sonarskim skeniranjem

Garmin CHIRP ClearVü sonar za skeniranje daje gotovo fotografske prikaze sadržaja ispod plovila. Garmin CHIRP SideVü prikazuje vam sve što se nalazi sa strane plovila s nevjerojatnom razinom detalja. Jasno vidite strukture, podvodne objekte i ribe.

!#171999%%alt%%#!

Softver Quickdraw Contours za stvaranje vlastitih karata

Omogućuje trenutačno izrađivanje prilagođenih ribolovnih karata na zaslonu s konturama od 30 cm (1 stope), kao i njihovo podešavanje tako da najbolje odgovaraju vašim potrebama. To su vaše karte – vaše su vlasništvo. Podatke možete zadržati za sebe ili ih podijeliti s Quickdraw zajednicom u usluzi Garmin Connect.

!#172002%%alt%%#!

Povežite se s besplatnom aplikacijom ActiveCaptain

Naša besplatna sveobuhvatna aplikacija ActiveCaptain omogućuje vam da upravljate svojim nautičkim doživljajem s gotovo bilo kojeg mjesta. Ona stvara jednostavnu, ali snažnu vezu između vašeg kompatibilnog mobilnog uređaja i plotera, nautičkih karata, ostalih karata i zajednice. Pomoću ugrađene Wi-Fi tehnologije uparite kombinirani uređaj s besplatnom aplikacijom ActiveCaptain za pristup aplikaciji OneChart koja vam omogućuje nadogradnju ili kupnju i preuzimanje novih karata. ActiveCaptain omogućuje vam i pristup pametnim obavijestima¹, ActiveCaptain zajednici za informacije o marinama i drugim točkama interesa, podacima iz Quickdraw zajednice i još mnogo toga.

!#172003%%alt%%#!

SailAssist značajke

SailAssist značajke uključuju layline linije, poboljšanu ružu vjetrova, te smjer i linije kopnenog kursa. Jednim pogledom pregledajte podatke o kutu i brzini stvarnog i prividnog vjetra, kao i o brzini i smjeru morske struje. Kako bi vam pomogao u stjecanju prednosti uz maksimalno iskorištavanje vjetra, na raspolaganju vam je stranica za navođenje prije utrke koja prikazuje vašu virtualnu startnu liniju s podatkovnim poljima koja prikazuju layline linije, vrijeme do početka utrke i štopericu.

Nadogradite uređaj našim najboljim kartama vode

Nadogradite uređaj BlueChart g2 HD ili BlueChart g2 Vision HD kartama za ribolov s funkcijom automatskog navođenja2 i drugim izvrsnim funkcijama. Jedan utor za microSD karticu omogućuje proširivanje memorije za dodatne kupljene karte. Uz OneChart možete i kupiti karte putem aplikacije ActiveCaptain i automatski ih sinkronizirati s kompatibilnim ploterom, čime se eliminira potreba za SD karticom.

!#172004%%alt%%#!

Gledajte ribu kako pliva u stvarnom vremenu

Dodajte opcionalni Panoptix svevideći sonar sa sondom koji vam pruža prikaz sadržaja koji se nalaze oko i ispod vašeg plovila u stvarnom vremenu, čak i kada se plovilo ne kreće. Promatrajte mamac kako tone u odnosu na strukture u vodi. Promatrajte kretanje riba i kako reagiraju na mamac do 30 metara (100 stopa) oko ili ispod plovila.

!#172005%%alt%%#!

Podrška za NMEA 2000® mrežu

Podržava NMEA 2000 mrežu za podatke motora, senzore, FUSION-LINK audiosustav, autopilote i još mnogo toga.

Ponesite ECHOMAP Plus sa sobom

Kada niste na vodi, kombinirani uređaj ECHOMAP Plus jednostavno se čuva. Ne morate ukapčati i iskapčati kabele iz uređaja jer se oni ukapčaju izravno u nosač. Time se omogućuje brzo postavljanje i uklanjanje uređaja ECHOMAP Plus iz nosača i izvora napajanja.