Proizvođači

Kontaktirajte nas

Naše linije dostupne su 24/7

Telefon:091 5096 891

Kontaktirajte našu podršku
GARMIN

Bilten

GARMIN STRIKER PLUS 5cv sa sondom Vidi punu veličinu

GARMIN STRIKER PLUS 5cv sa sondom

5-inčni GPS fishfinder uređaj s ponajboljim sonarom u svojoj klasi i softverom za izradu karata Quickdraw Contours

Više detalja

2,599.00kn

5-inčni GPS fishfinder uređaj s ponajboljim sonarom u svojoj klasi i softverom za izradu karata Quickdraw Contours

  • Sadrži sondu za ugrađeni standardni Garmin CHIRP sonar i CHIRP ClearVü sonar za skeniranje
  • Ugrađeni softver za izradu karata Garmin Quickdraw™ Contours omogućuje vam izradu i spremanje karata s konturama do 30 cm (1 stope) na do 2 milijuna akera
  • Ugrađeni GPS omogućuje vam označavanje točaka, stvaranje ruta i prikaz brzine plovila
  • Svijetli 5-inčni zaslon čitljiv na sunčevoj svjetlosti i intuitivno korisničko sučelje
  • Robustan dizajn za svako ribolovno okruženje

STRIKER Plus 5cv fishfinder sa svijetlim 5-inčnim zaslonom i ugrađenim GPS-om sadrži standardni Garmin CHIRP sonar, CHIRP ClearVü sonar za skeniranje i Quickdraw Contours softver za izradu karata u kojemu možete spremiti do 2 milijuna akera sadržaja s konturama do 30 cm (1 stope). Ugrađeni GPS omogućuje vam označavanje točaka i navigiranje do njih, a pruža i prikaz brzine plovila.

Garmin Quickdraw Contours

Nitko ne poznaje vode u kojima lovite ribu bolje od vas i drugih ribolovaca. Dok plovite uz obalu i nad većim dubinama, softver za izradu karata Quickdraw Contours izrađuje HD ribolovne karte mjesta na kojima ste bili. Za ovaj postupak nije vam potrebno predznanje. STRIKER™ Plus 5cv sada može spremiti do 2 milijuna akera Quickdraw Contours karata s konturama do 30 cm (1 stope).

!#171065%%alt%%#!

CHIRP ClearVü jasnoća

STRIKER Plus 5cv fishfinder sadrži Garmin CHIRP tehnologiju u kombinaciji s Garmin ClearVü sonarom za skeniranje koji daje gotovo fotografske i široke prikaze sadržaja ispod plovila. Jasno vidite strukture, podvodne objekte i ribe. Kada se upari sa standardnim Garmin CHIRP sonarom za izvanredno razdvajanje ciljeva, ova vam sonda pomaže uloviti više ribe.

!#171166%%alt%%#!

GPS fishfinder

Ugrađeni GPS visoke osjetljivosti određuje vaš položaj na vodi i održava ga gdje god se nalazili. GPS omogućuje označavanje točaka za različite lokacije. To znači da, ako riba grize na jednom mjestu, to mjesto možete označiti i vratiti se na isto mjesto sljedeći put. Označite dokove, pristanišne rampe i druge lokacije na jezeru i izradite rute koje će vas sljedeći put ponovo dovesti do njih. GPS također omogućuje da STRIKER™ Plus 5cv prikaže vašu brzinu na zaslonu kako biste bili sigurni vozite li ispravnom brzinom za mamac koji koristite ili kada se krećete kroz područja u kojima je zabranjeno glisiranje.

Osmišljen upravo za vas

STRIKER™ Plus 5cv fishfinder omogućuje izuzetno jednostavan ribolov, a izrađen je tako da radi u svim okruženjima. Svijetli zaslon čitljiv na sunčevoj svjetlosti pruža vam jasan prikaz sadržaja ispod plovila, čak i na izravnom suncu. Veći zaslon daje vam bolji prikaz svega što se odvija ispod plovila. Intuitivno korisničko sučelje omogućuje jednostavno pronalaženje svih funkcija koje su vam potrebne, pa ćete uvijek biti spremni za sve što se na vodi može dogoditi.